food is love <3

kom hem nyss från katastrof dag i Skärholmen, folk hoppar på varandra tog med mig en leggis och den finaste ringen, hittade ingen klänning men det får bli en från min garderob det duger men det är 2011 när som helt gud va går så fort :O
men nu ska jag leta efter vad jag ska ha på mig det blir nog (mjukis brallor med t-shirt) men vi får se peace nu ska jag äta maaaat <3<3<3<3

Kommentarer
Postat av: ellen♥

åh tack tjejen :)

den är ifrån modekungen.se :) kram!

2010-12-31 @ 15:18:31
URL: http://thisisellen.devote.se
Postat av: Sandra Törn

Det låter som bra mål! :) Jag ska sluta röka jag med, fast inte nu på tolvslaget. Men har ett bestämt datum. :) Vi får peppa varandra! :) Ska du hitta på något skoj ikväll eller blir det lugnt?



Gott nytt år!!

2010-12-31 @ 15:21:31
URL: http://www.mondoblog.se/sandratorn
Postat av: Sandra Törn

Folk brukar säga att man bara ska sluta rakt av, men jag tycker det verkar rätt logiskt att det skulle bli mycket lättare om man minskar ner först. :) Jag ska försöka börja med att vänta in i det sista varje gång jag blir röksugen. Försöka hålla koll på hur många man röker om dagen och dra bort en lite då och då. :) Hur mycket röker du om dagen?



Jag ska vara hemma med fästmannen, laga en god middag och mysa. Sedan ska vi åka iväg och skåla med lite bekanta. :) Så det blir lugnt och skööönt!

2010-12-31 @ 15:57:01
URL: http://www.mondoblog.se/sandratorn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0