say hella to my little blogg.....

knas hem hos mig de fest de allt huset är redan katastrof :)
men det är värt det ...det blir mer knas senare :)
men nu måste jag gå och vara med för de gör mig handikap på riktigt de skriker som om man var döv !!!

food is love <3

kom hem nyss från katastrof dag i Skärholmen, folk hoppar på varandra tog med mig en leggis och den finaste ringen, hittade ingen klänning men det får bli en från min garderob det duger men det är 2011 när som helt gud va går så fort :O
men nu ska jag leta efter vad jag ska ha på mig det blir nog (mjukis brallor med t-shirt) men vi får se peace nu ska jag äta maaaat <3<3<3<3

just a test of it

godmorgon godmorgon gottfolk nu tar jag ju d.b's ord men jag skiter väl i !!
men iaf vi alla kommer att dö , det är snart 2011 vilken betyder att det är 1 år närmare döden en tjej  sa det:O
men va jag snackar om döden för mycket är i bloggen men nu släpper vi det där och hoppar in på vad jag gjorde idag, men grejen är jag gjorde inget vaknade för typ 40 min sen och då sprang jag till toan bajsade kissade va ni vill nej men jag hoppade in i duschen och va fräch man känner sig när man kommer ut därifrån visst??
gjorde mina bizness men sen attackerade jag datan dvs hoppa på den för den vägrade starta, vilken morgon men som sagt sitter fortfarande här klänninglös kan bara gå ut och dra till skärholmen för att köpa nåt billigt men jag orkar inte så vi tar det en annan gång så nu låt mig fortsätta drömma ser ut som en chill ska bara hitta en bild:)
exakt så fast håret tår upp på alla möjliga ställen ..

tell the bitch to fall back..

shoo den här är min 5te inlägg dårå!!
jag har inget liv folk säger till mig gå lägg dig vad gör du upp bölibomba tog slut och då säger man att man väntar på repris men de förstår inte.
men nu ska jag leta efter nåt som man kan ta självmod med för jag har så fucking tråkigt att de kanske är roligt at döda sig själv ooh!! sverige är så fucking dööööd :O
och folk bombar min chatt och jag har bara lust att strippa någon av de ... men nu tar vi de lungt !!
sverige i mitt hjärta ouft ... jalla kommer blogga om 5 min igen så va beredda peace!!<3

hahahah familj humour !!

jag dör mammas kusin hade den här på hans facebook sida och så fort jag såg den så låg jag på golvet och jag vet inte vad ... du måste vara med i släkten för att fatta familjens humour och alla är lika torra tro mig ..

HAHAHA

läste nyss anna-ginas blogg och den där malak dödar mig på riktigt typ lyssna på den här
vad står det på pamela andersons gravsten när hon där, sen ba första gången hon sover ensam på riktigt jag garva så mycket att jag har ont i magen :(
men nu ska jag verkligen sova så drömm söt älsklingar peace!!<3<3

revenge is sweet..

vad ska vi göra nu vad ska vi göra vad ska vi göra ni, vad gör jag nuuu!!
seriöst har inget liv har suttit här så länge jag kan minnas, mamma sover och mina fötter är fryser hitta inte mina mysiga skor .. that bitch!
seriöööst jag tror att jag ska köpa mitt liv på blocket eller nåt!!
vad kan man göra ..
1,busringa- man kan väl inte göra de själv??
2, webba- med importer ..nej tack
3,berwish- ja  .. inte en bra ide
4,kolla på tv- nej har redan gjort det i typ 5 timmar nu
uff ska gå lägga mig varför kom inte jag på det lite tidigare ..
göttnatt älsklingar!!

what a wonderful life

shoo my name is lidia montana!!!
okey,det räcken med leken och nu ska vi vara helt seriösa och berätta vad som händer imorgon1!
1, ska fixa huset och bjuda in hela Stockholm hem hos mig
2,ha de kul lala runt nej men fira som man bruka göra
3,kanske dra till slussen (mamma sa det, vet inte varför)
4,träffa älsklingen någonstans
5, komma hem ha de mysig med mitt livs kärlek sen så sover vi :)
okey nu är det så att exakt alla kommer dricka nu när det är nyårs-afton säger inte att ni inte ska säger bara drick försiktigt man lever ju bara en gång,festa loss gör det ni ska så länge ni inte dör :(
latade mig hela dagen idag orkade inte äns laga mat för jag var lite sjuk så bad mamma att komma hem med pizza och den var inte god(den hade lök och jag vet inte vad, de äkligaste dressing grejen :O)
men nu sitter jag här.. klänninglös :O var så lat så gick inte ut idag så ingen klänning till nyårsafton asso oooh-.-

men  nu ska jag sitta och fixa mitt hår(orkar inte) så ska bara sitta och mysa med min gulliga mamma som kan vara världen jobbigaste morsa ibland:)
men big love ändå!!
tony montana svarade nyss och hade varit sur på han ringde typ 100 gången sen han svara inte han var tvungen med att ni vet med sin kompis ...say godbay to my little blogg...booom...booom...booom peace!!
känner att det har varit för många bildlösa inlägg så tur att man hitta någar bilder iaf!<3

YOU DONT LIKE DAT, FUCK YOU!!!!!!!

if you fuck with me , you fuck with the best <3

keep on hatin bitches

här får ni de cp bilderna jag hade lovat!!
och juste nästa gång ska jag hitta min kamera jag lovar!!<3<3

det är bara kärlek den ..

shuuue bloggen <3
sitter här efter en galen dag med tjejerna jag vaknade typ nyss och hoppade på datan och detta är det första jag gör så klart älsklingar!!
och låt mig berätta en lång historia kort och så här var det först på morgonen fixade jag mig och började rulla till tensta då skulle mona hoppa in i min tåg men hon va upptagen så fick av av i tensta och följa med henne runt tensta, hon lämnade grejer hem sen började vi rulla till beri som var i lidl där hon kampar nej men sandra var oxå där så vi fick ideen om att hon skulle oxå följa med oss men hon skulle vara hemma först sen skulle hon komma efter så vi taggade till alby(det tog ett fucking år) när vi var framme så stannde beri och mona kvar så jag och shirin fick springa och köpa min mammas kål cola och sånt. grejen är att de skulle vänta i t banan och tvingade oss springa hela vägen dit och hela vägen tbx men när vi var där hade de redan åkt så vi chillade bara snackade mycket i tåget(stannar bara mellan mig och shishi) vi snacka om chocklad okey lämna oss!!!
sen var vi hem hos mig vi hade våran relaxetion time och vår galenitet time och det var en grym kväll!!!
sen taggar man ut för att köpa mat och då började grejer hända (man blev koko från ingensans) bråkade med några fittor:/( men sen åt vi år mat ifred som 5 grisar vi är (ni anar inte hur alla åt ser ut som om ingen av hade fått mat på 5 år) kanske för att ingen hade ätit frukost eller lunch :O
men sen taggar mat till kista hade det lite sådär men det var chill men sen tagade alla hem för att man var dööööööd :O
tack tjejer för en galen kväll big love <3<3
ni får några bilder som tjejerna tog från webb cam annars jag hittade inte min kamera :(

love in my heart!!

godmorgon på er!!
ser ut som en jävla monster nu när jag är ny vaken men jag kunde inte sova inatt för att jag bruka jag vara uppe hela natten så sover jag på typ dagen istället men jag ar så duktigt jag sov 1 och vaknade runt 3o min sen.
Det gick att sova även om de ringde hit och dit.
men det görsta jag gjorde när jag vaknade var att jag tog upp mobilen och smsade tjejerna och väckte alla för vem är de som ska sova när jag är vaken :O visst??
men nu har jag en timme på mig att fixa mig sen går vi ut och luffar och har det kul som vanligt!!
det är bara kärlek jag lovar!!
bjuder på en cp bild!!<3

me and my girlfriends ...

shosan det bar kärlek den !!
nej men det var en seg dag idag och jag orkade inte röra på mig, så smsade beri på morgonen och sa att jag ville bara chilla hemma men det finns alltid en inbjudare så det klart att älskling bjöd in sig själv hem hos mig och vi chillade brotades lite(han knäckte hela mig otalt men jag vann till slut)
men nu väntar jag tills mamma kommer hem och lägger mat på bordet tills ska jag blogga och leka med den här webb kameran mamma köpte igår, den verka vara skiit dålig :(
men imorgon blir det hafle med mina tjejor för min söta marockan fyllde år vi firar den typ imorgon och vill bara säga grattiiz igen sötsak!!
fråga inte vad vi ska göra sägerbara en sak "HAFFLE"  förklara allt.
men nu ska jag leta efter några bilder som ni ska få så att ni sluta klaga på att min blogg har bildbrist:(
knas med tjerna men nu måste jag gå ladda min kamera för vi behöver ta bild tro mig
min blogg kmr vara fylld med bilder (det säger jag bara) aah..!!
och nu lämna mig -.-

HAHAHAHAHAH

< br />

bitches keep on woving ....

godmorgon grodor och prinssesor!!!
jo vaknade för att tag sen när kerim ringde och väckte mig , jag som hade den finaste drömmen:(
men vad ska man göra då smsar man helastockholm och frågar om de är vakna för att göra nåt men juste nu ska jag fixa mig och gå köpa miiiiin älskade berwiiiiish annars jag kommer att vara galen för alla irriterar mig just nu och ingen kan äns vara normal och en ända dag kan inte gå förbi utan att jag sitter och bråkar med någon men det är rea i stan också så åste dit också under veckan men det löser sig nu måste jag fixa ni vet vad jalla ha en bra dag!!




smoking weed every day

Jjuste!! nu när jag ändå har tråkig måste jag ta upp en grej som har irriterat mig så länge jag kan minnas och det är att folk tycker att man är en dåligt människa eller en dåligt person bara för att man röker -.- ok, det är mitt liv och ifall jag vill röka då gör jag det för det är ingen som hindrar mig förutom min morsa och om en person har lust för att röka gör det för att man vet själv att man skadar sig själv så man behöver inte andra som ska sitta och kommentera om de inte är nåt för mig......man gör det för att man vill punkt slut det var mer jag ville säga men jag orkar inte sitta och skriva en harry potter 9 eller nåt så göttnatt eller nej för ni kommer att få en till inlägg ifrån mig för att jag kan inte sova!
feel free to smoke!!!
bääästa bilden

love and hate

LOVE LOVE AND LOVE !!
vart ska jag börja juste satte och bråkade med några importer som inte hade nåt liv!!
jag flippa på riktigt de satte och la in min morsa och grejer men skiit i de bara några snorungar!
och älsklinge måste alltid ha en bra tajming då skrev han en gulligt sms som fick mig att må bra för var ju oxå sur på han men ska ta en snack med han lite senare om han nu ringer (fattar ni vad jag menar) nej men bryr mig inte nu måste jag bombaklack dado the india girl yaa maaan !!

För att få se regnbågen måste man uppleva regnet

cha cha lidia är här bitches ...
NEJ, men seriöst äntligen fick man gå ut och flippa och hade det roligt som vanligt med systa beri , vart ska jag började försökte laga sallad hem hos henne men hon satte och garvade åt mina gurkor på riktigt jag som var så försiktig men senare var det ju utgång i byn drev med några importer på tåget ni vet importerna ....men vi hade vår relaxetion time hit och dit sen orkar inte berätta hela historien så hoppar över till.. taggade vi hem och åt den godaste maten någonsin kanske för att jag inte har ätit en riktigt mat på länge eftersom mamma jobbar och det ända jag äter är chockladen som ligger på bordet eller dem dära chockladtomten eller vad den heter men sen ringde ni vet min mamma och sa att jag skulle möta henne i t.c då fick vi stressa fram oss till tensta träffade mona en snabbis sen hem och nu sitter jag här och måste stänga av datan innan jag avslöjar mitt liv peace!!<3<3
ännu en dålig bild (ni får en bild så fort jag har laddat min kamera men först måste jag hitta den)

ehm..

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.
Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.
Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.
Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.
.........Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa de.
Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte
jag gick på den här och jag har fortfarande den där leendet....-.-

those days're over honey

GODMORGON GODMORGON !!
vaknade nyss när mamma smällde igen dörren efter sig vad ska man göra åt saken.
är skiit trött idag måste bara gå och ta min energi så att jag blir på humör just nu.
Sitter och garvar åt folk på gud mitt liv kan vara rena komedin ibland och då måste man passa på och garva åt det.
Menar du seriöst, sitter och leker nåt du inte är på riktigt jag orkar inte med folk längre som ändrar personligheter hit och dit varför kan inte du bara vara dig själv och nej du kan inte alltid få som du vill och du ska fucking folk ha sitt eget liv också, så fort du inte får som du vill drar du upp allt och får den att låta negativ seriöst gå väx upp och hitta den riktiga dig sen kan vi snacka.
jag har fått nog på riktigt du hade din tid att bossa runt mig men inte nu längre för jag står på mina egna ben och tack vare mina närmaste vänner som väckte upp mig från mad drömmer och fick mig att inse vad som egentligen som pågick och lärde mig att säga emot och hjälpte mig att vara den jag är idag så vet du en sak du kan gå runt och leka fin och säga och bete dig som någon annan saker du inte är och gör men nu vet jag hur du är så försök inte äns få mig att tycka synd om dig för det ändå du som kommer att drunkna i dina egna lögner och jag hoppas att du verkligen vaknar upp en dag och inser sanningen och låter den sanna du komma ut en vacker dag!!
tvär det är så att min blogg har bildbrist så ni får det här gandi bilderna
med dåligt kvalite, bättre än inget visst??

peace & love

shoooo bitches va händer??
nej men sitter här och chillar som vanlig och väntar på mammas toffla(nej...) på hennes sms om en sak ni inte behöver bry er om!!
måste tagga nu!! peace !!<3<3

what would you do?

godmorgon på er!
vaknade nyss och öppnade min drog så klart datan och jag vill bara säga förlåt för en dålig inlägg igår men så händer det när problem läggs på problem och man vet riktigt inte vad man ska göra förutom att skriva ut allt som finns på hjärtat.
det händer så mycket här hemma som jag försöker ignorera men det går inte när de sitter på näsan på en.
Jag har varit inne i mitt rum så länge jag kan minnas inte för att halva min kropp är förlamad och är förskyld och andas dåligt ..för det finns  många saker som jag inte kan ta upp på bloggen men nu slipper vi där och hoppar in på vad som händer idag(städa hela fucking huset och tvätta)
blir ingen utgång idag nej ........

jag vet inte vad jag ska skriva...........

ohhhh mådde bra hittills, jag får ont i hjärtat det är bara för mycket (jag kan vara den dummaste personen i hela världen ibland)
och kan inte ta ansvar för det jag gör och har gjort!!
blir så fuckin irriterad på mig själv och precis när jag trodde att jag hade hittat balansen över mitt liv vissa det sig vara helt tvärtom och jag försöker verkligen men ingen fattar vad jag behöver gå igenom och det är för mycket på en gång och jag vet inte hur mycket jag klarar av.
så många grejer som kmr tbx, saker som jag har försökt att glömma skit länge nu men de kmr alltid tbx och kmr ihåg alla människor som gjorde och orsakade alla smärta jag bär men nu ska jag släppa iväg de för det känns som om det läggs på mer och mer problem och jag kommer att bli galen.....jag gör alltid nåt fel och allt är mitt fel(vad är det för fel på mig) jag förstör alltid nåt bra.......

love this sh*t

cha cha innuti dig och dig!!
ni vet vilken seg dag det har varit idag men hjälpte mamma med huset idag jag är skit stolt (jag gjorde ju nåt)
men puman tog runt mig i gamla stan och besökte alla mysiga ställer :)
men sen kom inbjudaren nej skojar och joinade(obs!! stavning) vår liga ni vet (ganster 4 life) bara för att vi luffar runt i stan men vi hade kul på riktigt men nu måste jag sluta för jag snackar med älsklingen!!

life gose on..

hejsan kött och blåbär!!
vaknade för typ 2,3 timmat sen och ni anar inte när jag kom hem..... gick ut från huset typ vid 3 tiden(på kvällen)
sen var typ framme i fasta strand typ 20 över för vi tog bilen dit och den fastna och då startade de den andra bilen och den fastna också så vi var typ där i 2 timmar bara för att få ut kuk bilne men jag gjorde inget sov tog min berwish och chillade och vi kom hem typ 6.30 och tro mig jag byte inte äns kläder jag däcka med skorna och med sminket på (juste hade inte smink igår) men men aldrig ska jag lyssna på min mamma för det v<ar henne ide att jag skulle följa med och kolla vart jag hamna på riktigt och det är inte bara det(ni säger säkert vrf sov inte du i bilen när ni va på väg) det är så att man inte kan sova när det är tredje världskriget i bilen, jag satt i mitten och de bråkar ju så de hoppa på mig, skrek hit och dit men det va katastroft:O
puman väckte mig,men nu orkar inte sitta berätta om min dag ska fixa mig och tagga ut för att jag ska träffa älsklingen!

Dec. 24, 2010

älsklingar kom hem för ett tag sen och det har varit en jobbig dag idag men presenter hit och dit sen firade jul som vanligt fick presenter hit och dit men sen fick jag ut och träffa älsklingarna så glad men sen fick man tagga hem sen till grabbarna som väntar på  min goda cafe men iaf fick snacka lite kort med älsklingen oxå för jag inte var på humör men sen kännde jag mig taskigt för jag ut ut allt på honom så fick ringa om och snacka med han hittills och vi snackade i typ 4 timmar <3<3
men sen började han däcka och på andra sidan man kan inte sova hem hos mig idag för att det är skrik och musik och allt .... men sen fick jag sitta och berätta mitt livs historia till honom och sen började babla om personliga saker för jag trodde att han sov men han gjorde inte det :(

stuck in the...

godmorgon !!!
vaknade för ett tag sen och tog en berwish som en lungnade skit för att jag skulle ju ut och köpa julklapar lite sent ute men ni vet glömde bort:(
vet inte äns ifall de öppet men ska ändå tagga ner dit och kolla läget sen drar man till förorten där man växte upp i(rinkeby allså) ddet är ett måste även om det där stället är typ den sista platsen på jorden jag vill vara i men kör bara!!
nu ska jag fixa mig eller bara tagga så här!!
peace!!!

put a smile on my face

ja måste bara lägga till en grej också och det är att, alla exakt ALLT & ALLA frågar mig hur jag mår och hur det är och sånt jag tror att folk folk började lägga märke till att jag inte mår bra och på vissa ställen tar jag ut det på andra och det är så mycket på gång just nu som inget vet och ja exakt INGEN egentligen vet hur jag mår för att det är ingen som går igenom det jag går igenom och det är verkligen inte en bra tid att irritera mig för att jag exploderar snabbt :'(
så folk förlåt för det här inlägget men det är sanningen!
så behöver bara vara ensam ett tag sen kan jag gå ut och ha kul när jag har gått över det eller när jag har kontroll över situationer jag är inne i !!
JAG MÅR INTE BRA OCH NU SKA JAG LIGGA PÅ MIN SÄNG OCH JAG VET INTE VAD (RINGA RUNT KANSKE)
OHH JAG BRINNER PÅ GUD, DET HÄR ÄR INTE BRA (YAA MAAAN)
MEN AYDE MIN SÄNG OCH MAT ÄR MIN TRÖST :(
Where do we go, nobody knows
Don't ever say you're on your way down, when..
God gave you style and gave you grace
And put a smile upon your face
tung text som inte har nåt med inlägget att göra!

håll dina vänner nära och dina fiender närmare !!

cha cha bloggen ehm tänkte vara lite fjortiiz idag!
nej men det har varit en segt dag och jag klampade på vår sköna soffa!
fick laga mat åt mig själv idag och det gick bra (tror jag)
men sen fick jag klä på mig snabbt och tagga till stan för att lämna en väska åt mamma men jag tänkte då gå hem efter det men hon lät inte mig:(
så fick stå ut med all shopping med henne och presenterna och de och det jag blev galen!!
för att vara ärligt så hatar jag "jul" för det känns som om alla älskar julen bara för man får presenter men ifall nån älskar dig då jag tycker att de borde ge dig presenter när som helst men det finns en sak som är också bra, och det är att familjen samlas hit och dit och man träffar folk man inte har sett(obs! stavning) på länge och sånt.
men imorgon måste jag gå handla lite för sent men jag räknar ju inte dagarna och hade inte mina pengar med mig idag :(
men love nu ska sitta och sura eller inte ska ha det gött med mamma peace!!

you're a dreamer but i'm the dream

shooo wannabes !!
va händer, va händer nu när det är lov?
nej men alla säger typ aah,jag ska kampa ute hit och dit well jag stannar hemma äter min mat och tar min berwish och chillar sen när skolan början då har jag inget och ta på mig för jag kommer vara lidia fatson påriktigt!
men idag ville jag gå ut men tvär för min conviq gick ut när jag vakna:(
så det har varit en deppig dag vill ut för fan :(
vi säger imorgon då blir de knas ...(tror jag)
men nu ska jag laga mat och ja jag kan laga mat även om jag fick ig på hemkunskapen.
den kanske smakar gött eller inte men jalla peace!

life is what you make it

den skulle bli min nya header men tvär så kan inte jag lägga in den idag för den behöver mycket arbete
och jag har inte tid för sånt ska äta och kolla på tv idag :O
så tråkigt dag:(

BILDER NI INTE FICK SE!!

VÄRLDENS SÖTASTE BARN!!!!

läs ifall du orkar läsa ..

shoooz älsklingar !!
det va länge sen jag blogg och de förklarar varför alla mina söta läsare har taggat :(
så tråkigt men vad kan man göra åt saken:(
iallafall jag och älsklingen har varit tillsammans i exakt 2 månader och 1 dag och de va ju igår så vi gick på bio
och jag vet att ni vill veta vilken film men vi gjorde vår egen film ...nej men den heter "due date" så jävla skön!!
sen åt vi mat eller nej vänta vi beställde biljetterna först sen gick vi och åt för att vi skulle ju ändå vara tvungna att vänta tills filmen skulle börja och det var ju efter 2 timmat eller nåt sånt sen tog vi en promenad och satte och pratade blablabla ....... sen kom jag hem sov åt sen precis när jag skulle sova ringer my boo och vill snacka lite och de sista jag kommer ihåg va att han läste nåt för mig från en hemsida och när jag vakna på morgonen så var min lur stängt.fick reda på att vi båda hade däckat men riktigt inte vem som stängde av den :(
men sen kollade jag på kl och de typ 9 och något sen fick jag ringa beri med hem tel och det lär min mamma döda mig för ! men sen sa hon att hon inte var i skolan och vi började typ 8.30 men jag hade ingen stress , platade mitt hår fixade mig (hade bara mascara och de räknas verkligen inte som om man har fixat sig) sen fick jag sitta framför datan drack te .. de va en chill morgon sen tagga jag till skolan och när jag väl var där sa de att vi hade mat och jag åt och åt och åt nää men taggade precis efter sate där nere och däcka gick till engelska lektionen fast taggade ut sen, tror att vi slutade då eller jag vet inte jag gick ut iallafall.
Sen kom beri när vi slutade och hon ville äta men matsalen var stängt så vi taggade hem till mig chillade åt min mammas mat som beri tycks gilla även om den är stark!!
sen laddade vi ner två filmer och började kolla på "easy A" och jag däcka som vanligt var otroligt trött var jag idag men senare tog jag upp min mobil och då stog de "VART ÄR DU?" av älsklingen och jag hade ju helt glömt bort att jag skulle träffa han men sen fick jag stressa fram mig och beri till slussen.
trode att han skulle vara sur så öppnade min mun först och bablade som fan men han var inte sur eller lite måste han väl vara!!
sen gjorde vi lite buzness och sen hände det något gullliiigt !!!!!!
han sa att han hade nåt i väskan som var min från igår och sa att jag skulle kolla och jag blev så där vaaaaahh!!
sen när jag kollade så fanns min present dääär (OOOH SÅ GULLLIGT HAN VA )  vi hade snackat om att han inte skulle köpa nåt men han gjorde det ändå!!
sen var det buzness buzness senare gick jag hem!!
och nu har jag skiit ont i magen att jag knappt kan röra mig :O
ska gå röka vp nu så peace älsklingar!!

20 ocktober 2010

älskling!!! nu har det gått 2 månader och det känns fortfarande som om de var igår, allt har gått så fort men jag ångrar inte en sekund av de.Och vill nu att du ska veta att du är den enda för mig och ett liv utan dig är som ett liv utan syre.
jag är verkligen glad att jag träffade dig den dagen och jag kommer ihåg hur nervös du brukade göra mig då. men jag trodde aldrig att de skulle bli vi två men kolla på oss nu, kan verkligen inte se ett liv utan dig du är allt hjärtat.
du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och det finns massor jag vill säga men de betyder att jag kommer att sitta här i ett år så det jag vill komma fram till är ..
du gör min dag , du är min sol oavsett vilken väder, du får mig alltid på bra humör när jag är nere jag ärligt talat tror  inte att det finns en bättre kille än dig hjärtat så jag vill verkligen att du ska veta att JAG ÄLSKAR DIG!!

Control

SHOO ÄLSKLINGAR!!
HAR SUTTIT HÄR OCH FLIPPAT FÖR JAG FLIPPAR FÖR JAG FÖRLORAR HELA TIDEN MOT EN VISS PERSON OOOH :=
men nu ska vi pigga upp oss lite nu va ??
jo har varit hemma och ni vet spelat spel hela dagen och vissa har gått bra och andra inte :(
men min ansiktsmask låter mig inte skrika häller får ont för den är torr borde nog tvätta bort de nu!!
juste min handled har blivit jätte konstigt, jag får ont och den sticker typ ut :(
gör jätte ont när jag vänder på den eller knäcker eller lättare sakt när jag rör på den ohhh :(
kan inte skriva mer svider som fan :(
men nu ska jag hoppa in i duschen!!!:(
en bild då som togs när jag gick i 7 eller 8an kolla vilken snorunge :O
saknar mitt hår där oxå :(

20 ocktober 2010

älskling!!! nu har det gått 2 månader och det känns fortfarande som om de var igår, allt har gått så fort men jag ångrar inte en sekund av de.Och vill nu att du ska veta att du är den enda för mig och ett liv utan dig är som ett liv utan syre.
jag är verkligen glad att jag träffade dig den dagen och jag kommer ihåg hur nervös du brukade göra mig då. men jag trodde aldrig att de skulle bli vi två men kolla på oss nu, kan verkligen inte se ett liv utan dig du är allt hjärtat.
du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och det finns massor jag vill säga men de betyder att jag kommer att sitta här i ett år så det jag vill komma fram till är ..
du gör min dag , du är min sol oavsett vilken väder, du får mig alltid på bra humör när jag är nere jag ärligt talat tror  inte att det finns en bättre kille än dig hjärtat så jag vill verkligen att du ska veta att JAG ÄLSKAR DIG!!

CAM BILDER ...SÅ DE DÄRFÖR MAN SER DÅLIGT!:(

de fina silver halsbandet (TONY) SKAFA ÅT MIG DE STÅR LIDIA,TONY SÅ GULLIGT !!<3
DEN SER MISSLYCKAD UT PÅ BILDEN :o

can't sleep at night!!

vaknade för 20 min sen är fortfarande trött (de klart är ju nyvaken) men idag så har jag inget för mig på riktigt..
tror att jag ska bara tagga ut med mamma tror jag inte för att jag vet vart hon ska men orkar bara inte stanna hemma ensam :(
men nu sitter jag här iallafall och leker me cam skiten ingen på gud den är skit rolig:O
men nu ska jag fortsätta de jag håller på med!!

göttnatt <3

shoo älsklingar kolla på klockan och kolla vart jag är!!!!
sitter på min säng chattar me döda människor och min siiis från another father and mother..!!!<3<3
tog biöder på cam grejen jag kissa nästan på mig jag kommer somna på datan nu walla ....
datan kommer sova bredvid mig.
ni anar inte hur jag sitter jag typ ligger på sängen min fot e uppe på himlen och datan sitter på mina(pung-kolor)
HAHHAHAHAH SER UT SOM EN IMPORT MEN JAG KOMMER ATT DÄCKA SNART.....
JALLA GÖTTNATT <3

bilderna säger mer än 1000.. ord

kolla va jag hitta för bild :O

.

Vissa saker, vissa tankar
kan man inte dela med andra människor.
De är inte vi som är smarta,
det är de som är dumma.
Vissa saker, vissa tankar
berör inte andra människor
Det är inte de tänker bara på sig själva,
Det är bara det, att de inte bryr sig om sådant som inte berör dem
Dessa människor och deras åsikter
berör hela världen, berör oss
Berör världen på ett annat sätt,
än vad våra gör

i wipe my hair back and forth

shoo bitches!!
sitter här efter en stressig dag och en katastrof fast samtidigt en bra dag.
har inget för tänkte komma på vad jag skulle skriva men jag glömde bort men juste ni vet närjag inte har nåt för mig ibland då brukar jag leka med mitt hår och den är inte lika lång längre så jag kan inte göra de och juste jag tror att jag ska färga om mitt hår för att jag saknar mitt hår så så så mycket:(
ångest på gud men när man tänker det är också fint att ha kort hår men grejen är de passar inte mig kanske för att jag inte är van vid kort hår!!
har aldrig vågat klippa mitt hår så där kort kort även om jag tycker att de är fint och jag tänkte bara säga r.i.p. mitt älskade år för det va för exakt eller ungefär för ett år se jag färgade och klippte för första gången av alla de där 5 gångerna jag klippte mitt hår<3<3¨

saknar bara mitt hår de va allt :(



love in my heart!!

vaknade typ 8 idag för att lämna min lillebror på dagis men egentligen så va jag ledig och hade planerat att sova hela dagen men han kom och väckte mig!!
men sen efter de kom jag hem och fixade mitt hår och nagalar för jag hade tråkigt och nu ska jag börja rulla ut till vårdecntralen jani missade min tid igår och nu betalar man i onödan :(
men nu måste jag gå saknar mina älsklingar oxå:(
älskar bilden!!!!<3<3!!

baby on me

vaknade vid 8 tiden bara för att lämna min bror till skolan, som sakt börjar typ 13.00 tiden kan ni fatta hur skönt de skulle bli att sova till 12 eller nåt :)
men när jag gick de snöade som fan att jag inte kunde se nåt och över de var det tågproblem och fick tränga in oss som sil i en burk!
men nu är jag hemma och ska snart fixa mig för att dra till vårdcentralen ch det bästa är att jag inte vet vilken tid och jag försökte ringa men de svarar ju inte :(
men nu ska jag hoppa in i duschen och vara där i ungefär 30 min!!
men idag är det ju "JULSHOWEN" omg va nervös man blir men de kommer att gå bra.
men jag berättar mer om de imorgon men just nu måste jag verkligen skynda mig.

THE BEST THINGS IN LIFE ARE FREE

hejsan kött& blåbär!!!
jooh, det va en trögt dag som vanligt, vaknade av mammas röst( VAAAKNA IDJOT) från köket fick ta på mig de som låg längst upp på garderoben och tagga ut direkt för att lämna min söta bror på dagis(skola .. elller va de nu heter)
men sen de va sjuuukt jobbigt dag i skolan fick göra samma saker om 6 om igen !!!
men jag gick hem efter ett tag för orkade inte men sen fick jag 100 sms och missade samtal från alla exakt ALLA!:o
men mamma ville vara säker att jag hämtade min bror och min mentor ringde för att säga kom tbx till skolan och repa för en liten publik idag annars får du inte vara med imorgon på julshowen :s
men sen fick jag stressa fram mig till min brors skola och ta ut han sen tog jag hem honom stoppade in lite mat i honom. Men sen fick jag säga till beri oxå att vi skulle vara i skolan senare vid 7 tiden hoppade vi in i beris tåg och gick till helvetet(skolan) med min lille bror så klart och älskling fick vakta honom medan jag och beri skämde ut oss på scenen och de första man hör är min brors garv över hela salen och när jag tittade upp låg han på golvet och dog verkligen av garv men dagen va knas men vi hade skit kul!!
jag mådde bra hittills för jag är SKIIIIT IRRITERAD på en sak som inte ska upp på bloggen:(
ni vet inte vilken ångest jag har just nu och ibland tar jag ut allt på de personerna som står mig närmast!!
har fått näsblod nu oxå kan de bli bättre än de hääääär!!!
SÅ KÄNNER JAG MIG JUST NU ELLER SÅ SER JAG UT JUST NUUU!!!

long way to go

shoo älsklingar <3
Det va ett tag sen jag blogga och en viss person nämde det och jag kom på att jag inte har gjort de på länge.
men jag ska inte sitta och berätta hur min dag har varit men ifall ni insisterar, jag började typ vid 9 tiden och de va trögt morgon som vanligt men sen vad de knas efter lunchen sen sa de att vi sluade 10 på kvällen aso vem gör de (ooooooh jag som va brun blev tomat när jag fick höra de) men sen sluade vi tidigt iallafall.
nu är jag hemma och väntar på beri tills hon loggar in på king så att jag kan äntligen vinna ni vet ...
men tills ska jag snacka med älsklingen och fixa mat till mig och resten får ni fylla i själva ha de så bra mina söta älsklingar!! <3<3

du gör mig hel!!


dagens drog !!


tell the b*tch to fall back

SHOOO ÄLSKLINGAR!!
nu är det äntligen lungt hem hos mig och då kan jag sitta och blogga ifred för jag har inte gjort de på typ skit länge.
Men det va faktist en chill dag idag men min morgon va knas, vaknade typ när beri va i t.c och då fick jag hoppa in i duschen en snabbis och gick ut tog på mig nåt jag hitta i garderoben och när jag väntade på hissen kom jag på att jag glömde fixa mitt hår då fick jag gå tbx och göra nåt åt min jävla afro och då satte jag bara upp den och sprang till tåget som vanligt för jag hoppar alltid in i beris tåg och då sa hon att jag missa den och då flippa jag på min mobil, fråga inte varför?
men jag gick och satte mig längst in i tåget och då kommer 2 tjejer fram till mig och gissa vilka det va?
det va beri och jennifer!! omg hon som sa att jag hade missat tåget men flippa lite på tåger(sajk)
men sen gick vi till skolan de va en chill dag gick ut från lektionerna då och då för vem orkar?
men sen sen taggade vi hem till mig menar då beri,jag och älsklingen!!
chillade kollade på en skit bra film sen brottades eller bråkade (jag vet inte va de gjorde)
men sen taggade beri vid 6 tiden och då va de bara jag och älskling(tänk inte snuskiga grejer nu)
vi pratade mycket och myste(skiit gulliga) nej men tyck va ni vill men nu är mamma på väg och juste
äter de där skiit chocklad grejerna och nu har jag fått utslag över hela jävla kroppen :O
men nu ska jag lata mig så pecae älsklingar!!!
!!!

-.-

vaknade för ett tag sen av beris sms sprang och duscha snabbt och nu måste jag väcka min lille bror för idag ska min lille bror och beris lille syster på bio tillsammans och ni anar inte hur söta de ser ut tillsammans.
jag måste verkligen ut om några minuter och jag har inte äns börjat fixa mig :O
men vi skulle på riktigt kolla på (mega mind) men de kommer ut den 25 december så nu kollar vi på
(dumma mig) den är också bra.
filmen börjar 13.00 och nu måste jag verkligen gå.
sjukare än sjukast :)

dagens drog ..

Chris Brown - Talk That Shit



bilden säger mer än 1000 ord!!

älsklingar jag kan inte berätta hur mycket ni betyder för mig!!
ni får mig alltid på bra humör när jag är ledsen
finns alltid där för mig och varit äkta från början
de är såna som er som har hamnat fel på jorden
för i mina ögon är ni änglar och tillhör hemma i himlen
ord kan inte beskriva hur vackra och underbara ni är
ni betyder allt systrar kärlek!!

GET OVER IT ...

ÄLSKLINGAR !!! :o
ÄR PÅ DÅLIG HUMÖR := MÅR INTE BRA.
FÖR ATT MAMMA KOM OCH VÄCKTE HELA HUSET VID 10 OCH SEN BÖRJADE HON DAMSUGA MITT RUM OCH KASTADE MIG FRÅN SÄNGEN MEN SEN SA HON ATT VI SKULLE TILL SIMHALLEN OM JAG VILL(MEN JAG FICK INTE SÄGA ATT JAG INTE VILL) MEN GICK FÖR MIN LILLE BROR VILLE DE OCH IMORGON TAR JAG MED HONOM PÅ BIO MED BERI OCH HENNES LILLASYSTER (TJOCK NICE)
MEN NU HAR JAG ONT SOM VANLIGT DE MÅSTE FINNAS EN ELLER FLERA PERSONER SOM MÅSTE FÖRSTÖRA MIN DAG( TILL ER ALLA SOM INTE VILL SE MIG LE ELLER MIN BÄSTA FAST LEKER ÄNDÅ)
FUCK YOU ALL!!!!

.

Uh yea bitch I'm ballin, bitch I'm balling
Betchu nigga, he ain't balling (like me)
Yea, bitches choosing and they calling
Cause I'm balling said they wanna fuck a nigga (like me)
And my niggas paid, they ain't never gotta pay (like me)
Yea bitch I'm ballin, bitch I'm balling
Betchu nigga, he ain't balling (like me)
.............

SENT FRÅN HEAVEN

SHOO ÄLSKLINGAR!!
Det va länge sen jag satt här och blogga men det kan bro på att jag inte har varit på humör.
Men när man har svenska köttbullar (beriih , dado) bredvid sig kan man inte vara deprimerad.
men det va mycket bråk och mamma straffar mig med pengar (kul)
så jag får inte mina pengar förrän nästa vecka, och jag håller på att bli galen !!:O
vet vad jag ska köpa när jag får mina pengar men allvarligt talat måste börja samla mina jackor annars kommer jag frysa ihjäl mig till jag får min nya jacka :O
ni vet va de som säger när man är för snäll då går folk över gränsen, vissa av de!!
men men de va en intressant dag i skolan, folk är verkligen "SJUUUUKA"
jag lovade några bilder men jag hitta inte min kamera och nej!! jag ska inte sitta och flippa över det.
Men min bror springer runt huset och skriker efter mat, han säger typ (JAAG VILL VILL HA MAAAAAAT)
fattar inte ifall han sjunger eller inte så men jag vet att jag måste fixa mat till honom annars
är det jag som är "MATEN"
VILL HA SOMMAR NU NU NU!!
TA MIG TILLBAKS ....

Dado gäst-bloggar

Lidia är i toaN OCH Har inge liv.. hon snackar med mig o j säger bara ''ja'' så att hon kn hålla käften och nej jag vet inte vad hon säger-...
Ändå jag Dado SUPERSTAR gör korvar till oss...
Nu ska jag fortsätta flahs

RSS 2.0